Procedura plaćanja trenutno nije u funkciji. Molimo vas za strpljenje. Hvala na razumevanju.

Uputstvo za online kupovinu

Čim ovo čitaš, znači da si na pravom mestu – Ananas platformi gde možeš da pronađeš baš sve na jednom mestu.
Kupovinu možeš da obaviš online na sajtu, ali i telefonskim putem, uz pomoć agenata iz našeg kontakt centra.
Što se tiče izbora proizvoda, tvoje je samo da znaš šta želiš. Čak i ako ne znaš, naš širok asortiman će ti u tome sigurno pomoći.
Kada pronađeš proizvod, potrebno je da klikneš na narandžasto dugme Dodaj u korpu. Nakon toga će se sa desne strane otvoriti prozor sa pregledom tvoje korpe. Važno je da pre nego što nastaviš, proveriš sadržaj korpe. Ukoliko je sve u redu, klikni žuto dugme Nastavi ka plaćanju.
Pre plaćanja je potrebno da uneseš svoje podatke: ime, prezime, broj telefona, email, poštanski broj i mesto, ulicu i broj, broja stana i dodatni komentar, ukoliko ga imaš.
Prednost registrovanja na platformi je što ove podatke unosiš samo jednom, a mi ih kasnije pamtimo za tebe. Na ovaj način se ubrzava i olakšava svaka sledeća kupovina. Naravno, kupovinu možeš završiti i ako nisi registrovani korisnik.
Nakon unošenja podataka, potrebno je da izabereš način plaćanja. Plaćanje je moguće izvršiti platnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro i Dina) ili gotovinski prilikom preuzimanja paketa (isključivo dinarski).
Ukoliko odabereš plaćanje karticom, automatski ćemo te preusmeriti na stranicu pružaoca platnih usluga – iPay. Tamo je potrebno da uneseš podatke platne kartice: ime nosioca kartice, broj kartice, cvv (zadnja tri broja na poleđini kartice) i rok važenja kartice.
Poslednji korak koji te deli od kupovine je klik na dugme Završi kupovinu. Nakon ovoga će ti stići potvrda na mejl o detaljima porudžbine. Ukoliko si registrovan korisnik u svakom trenutku možeš da proveriš status svoje porudžbine na linku koji ćeš dobiti u mejlu ili na svom korisničkom profilu u sekciji „Porudžbine i reklamacije“.
Kupovinu je moguće obaviti i preko telefona uz asistenciju agenata iz našeg korisničkog centra.
Broj korisničkog centra je 0800 000 111.

Sigurni smo da ćeš uživati u kupovini!