crni petak
crni petak

Crni petak - dan kada se popusti na Ananasu ne propuštaju!

Crni petak iščekujemo nestrpljivo! Najveći popusti, potpuno sigurna online kupovina i vrhunska sniženja na različite delove asortimana. Dakle, šta god ti je u planu da nabaviš, za Crni petak ćeš moći da kupiš po sjajnoj, Black Friday ceni.

Istaknuti proizvodi

Do 30. novembra kod nas su aktuelna najbolja sniženja!

Kada je Crni petak - datum koji se željno iščekuje?

Crni petak pada poslednjeg petka u novembru, pa će tako 2023. godine “pasti” 24. novembra. Međutim, na Ananasu tada “padaju” samo cene. Nestrpljivo čekamo ovaj datum, a ti budi među prvima koji će obaviti novembarski šoping po sniženim cenama. Prati nas za više informacija o novoj Black Friday ponudi koju pripremamo!

Crni petak 2023. godine ne mora da znači i beskonačno čekanje u redovima

Ko još ima volje, potrebe i želje da provede ceo dan čekajući u redovima, da se gura sa stotinama drugih kupaca u tržnim centrima i grabi se za stvari? Mi svakako nemamo. Provedi i ti Crni petak 2023. na nešto drugačiji način - u udobnosti svog doma. Iskoristi benefite bezbedne online kupovine i brze dostave. Nema gužve, nema redova, nema haosa. Ovde ti pripremamo samo najbolja sniženja i sjajno iskustvo kupovine! Vidimo se uskoro.

Za Crni petak, popusti na Ananasu odnose se na sve što ti može zatrebati!

Od mašine za veš do bušilice, od naočara za sunce do opreme za skijanje, od igle do lokomotive. Dobro, ne baš lokomotive, ali jasna ti je poenta. Jednom kupovinom nabaviš baš sve što ti treba! Akcije za Crni petak 2023. su u pripremi!

Iskoristi benefite online kupovine i Black Friday provedi u udobnosti svog doma

Kad je Crni petak, akcije su pravi mamac šopingholičarima, ali i svima koji vole akcijske ponude i uštedu. To znači samo jedno: beskonačni redovi na kasi, gužve u tržnim centrima, o redovima za kabine da ne govorimo (neka je sa srećom optimistima koji planiraju da probaju stvari pre nego što ih nabave). Par klikova, nekoliko “skrolova” i to je to - bez gužvi za tebe u novembru. Učini kupovinu za Black Friday 2023. ugodnim i udobnim iskustvom. Šolja toplog napitka u ruci, Ananas na ekranu i - Klik! Bum! Tras! Zabava uskoro može da počne!

POPUSTI ZA CRNI PETAK 2023. SU U PRIPREMI!

Do tad, pogledaj šta još imamo na akciji u našoj sjajnoj ponudi.

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").