crni petak
crni petak

Svaki dan je Crni petak na Ananasu!

Crni petak traje ceo mesec samo na Ananasu. Velika ponuda proizvoda sa odličnim popustima, a bez gužve i redova na kasi. Ti samo biraj polako, a sve će stići brzo i lako. Klik! Bum! Tras! Izvoli!

Istaknuti proizvodi

Do 30. novembra kod nas su aktuelna najbolja sniženja!

Kad je Crni petak - popusti u Ananasu se ne propuštaju!

Crni petak dočekujemo u našem, dobro poznatom, maniru. Najveći popusti, potpuno sigurna online kupovina i vrhunska sniženja na različite delove asortimana. Dakle, šta god ti je bilo u planu da nabaviš, tokom celog novembra ćeš moći da kupiš po sjajnoj, Black Friday ceni.

Kada je Crni petak - datum koji se željno iščekuje?

Crni petak pada poslednjeg petka u novembru, pa tako 2022. godine “pada” 25. novembra. No, za nas to ništa ne znači. Zašto? Zato što smo rešili da ceo novembar pretvorimo u Crni petak! U Ananasu zato u novembru “padaju” samo cene. Znamo da nestrpljivo iščekuješ poslednji petak u novembru, ali za tim nema potrebe - akcijske cene su ti dostupne sve do 30. novembra! Budi među prvima koji će obaviti novembarski šoping po sniženim cenama, istraži sve popuste za Crni petak koje smo ti pripremili i - uživaj u kupovini!

Crni petak 2022. godine ne mora da znači i beskonačno čekanje u redovima

Hej, pa 2022. je godina! Ko još ima volje, potrebe i želje da provede ceo dan čekajući u redovima, da se gura sa stotinama drugih kupaca u tržnim centrima i grabi se za stvari? Mi svakako nemamo. Provedi i ti ovaj Crni petak na nešto drugačiji način - u udobnosti svog doma. Iskoristi benefite bezbedne online kupovine i brze dostave. Samo kažete: “Klik! Bum! Tras!” - i Crni petak stiže do vas. Nema gužve, nema redova, nema haosa. Ovde su samo najbolja sniženja i sjajno iskustvo kupovine!

Za Crni petak popusti u Ananasu odnose se na sve što ti može zatrebati!

Od mašine za veš do bušilice, od naočara za sunce do opreme za skijanje, od igle do lokomotive. Dobro, ne baš lokomotive, ali jasna ti je poenta. Jednom kupovinom nabaviš baš sve što ti treba! Akcije za Crni petak su stigle!

Black friday akcije na odeću - obnovi garderober jednom kupovinom!

Imaš li i ti spiskove koje praviš tokom cele godine, a koji sadrže sve što ti treba od garderobe? Pa onda odugovlačiš, nikako ne nalaziš vremena da kreneš u nabavku, a realno - ni novca da kupiš sve u isto vreme. E pa, sada je idealan trenutak da se to promeni! Popusti na asortiman odeće kreirani su tako da novembra možeš da nabaviš garderobu i po UPOLA NIŽIM CENAMA, i to sa potpisom tvojih omiljenih brendova, ili iz tvojih omiljenih prodavnica.

Sniženja za Crni petak na stvari za kuću

Ako želiš da osvežiš enterijer, eksterijer, ili tek opremaš dom, pa ti treba i novi nameštaj, i bela tehnika, i elektronika - svakako da je to i veliko ulaganje, na kome želiš da uštediš. Popusti za Crni petak ti omogućavaju da stvari za kuću nabaviš po značajno nižim cenama, te možda opremiš ceo dom, a platiš kao za samo jednu sobu! Sada je pravi trenutak da obaviš sve te velike kupovine koje dugo odlažeš.

Popusti za Crni petak su idealan izgovor za kupovinu nove tehnike

Pravi zaljubljenici u gedžete i modernu tehniku znaju - za Crni petak kupovina tehnike je više nego isplativa! Dakle, ako je vreme da kupiš novi telefon, da zameniš TV uređaj novijim, da nabaviš poslovni lli laptop za razonodu i uživanje - sada je pravi trenutak! Gejmeri, znamo da ste se vi posebno radovali novembru! Pogledajte šta smo vam spremili i otkrijte Black Friday ponudu za gejmere koja će vas raspametiti!

Praznici nam stižu, a sa njima i očekivanja ljudi da ćemo im kupiti poklone

Ne čekaj decembar za kupovinu novogodišnjih poklona. Čarolije su ti dostupne već sada, po nižim cenama od one koju očekujemo pred praznike. Lepo u par klikova kupiš poklon i mami, i baki, i deki, i devojci, i kolegi, i drugu, i drugarici, i drugoj drugarici, i njenom rotvajleru, i sestriću, i kumi, i kumu… I sve to rešiš u jednom danu, na jednom mestu! Novčanik će ti biti zahvalan.

Iskoristi benefite online kupovine i ovaj Black Friday provedi u udobnosti svog doma

Kad je Crni petak, akcije su pravi mamac šopingholičarima, ali i svima koji vole akcijske ponude i uštedu. To znači samo jedno: beskonačni redovi na kasi, gužve u tržnim centrima, o redovima za kabine da ne govorimo (neka je sa srećom optimistima koji planiraju da probaju stvari pre nego što ih nabave). Par klikova, nekoliko “skrolova” i to je to - bez gužvi za vas u novembru. Učinite kupovinu za Black Friday 2022. ugodnim i udobnim iskustvom. Šolja toplog napitka u ruci, Ananas na ekranu i - Klik! Bum! Tras! - Zabava može da počne!

NE ZABORAVI - POPUSTI ZA CRNI PETAK TRAJU SVE DO 30. NOVEMBRA!

Iskoristi ih i kreni u online pohod na stvari čiju kupovinu planiraš cele godine!