Ananas Paket Zona!

Paket Zona u kraju, a paket ti daju.

Ananas Paket Zona je mreža maloprodajnih objekata (kafića, prodavnica, cvećara, menjačnica i sl.) koja po ovlašćenju Ananasa vrši usluge uručenja pošiljaka. Ovaj tip dostave se obično bira kad znaš da nećeš biti kod kuće da primiš pošiljku. Od sada možeš da platiš karticom svoju porudžbinu pri preuzimanju.

Paket zona image
app.landingPages.pudo.v2.hero.values.imageAlt1
app.landingPages.pudo.v2.hero.values.imageAlt2
app.landingPages.pudo.v2.hero.values.imageAlt3
app.landingPages.pudo.v2.hero.values.imageAlt4
app.landingPages.pudo.v2.slider.title1

KAKO RADI DOSTAVA U ANANAS PAKET ZONI?

1. Odaberi Ananas Paket Zonu

Kad izabereš proizvode koje želiš da kupiš, za tip dostave odaberi 'Ananas Paket Zonu'. Potom izaberi neku od ponuđenih lokacija i obavezno pogledaj radno vreme objekata.

"Obaveze, posao, devojka, teretana, ne znam gde ću pre. Do sad su pošiljke primali moji roditelji, ali sad više ne moram da ih cimam."
Komentar - Milan A
Milan A
(mladi profesionalac)
"Ananas Zona je pun pogodak. Svaki dan pijem kafu u omiljenom kafiću, gledam šta ima novo na Ananasu i dobijam pakete."
Komentar - Jelena M.
Jelena M.
(studentkinja)
"Probala sam dostavu u Ananas Paket Zonu, jer sam znala da ću biti na putu kad paket stigne. Sve je bilo kao što piše na sajtu. Čak su mi poslali i podsetnik. Pokupila sam paket sledeći dan u prodavnici blizu posla..."
Komentar - Dragana R.
Dragana R.
(finansije)

Često postavljana pitanja

Ananas Paket Zona predstavlja mrežu maloprodajnih objekata različite namene, koji po ovlašćenju Ananasa vrše uslugu uručenja pošiljaka potrošačima.

Kada biraš na koju adresu želiš da pošiljka stigne do tebe, možeš izabrati Ananas Paket Zonu sa spiska ovlašćenih partnera po lokacijama, prikazanih sa podacima o adresi i radnom vremenu.

Ovaj način dostave je odgovor na veliki broj zahteva kupaca za fleksibilnim načinima dostave i mogućnošću da sami biraju mesto i vreme preuzimanja kupljene robe.

Naši ovlašćeni partneri za Ananas Paket Zone su kafići, manje trgovinske radnje, uslužne radnje, cvećare, menjačnice i slično.

Ananas Paket Zone se nalaze u gusto naseljenim delovima grada sa ciljem da budu što bliže adresi stanovanja ili poslovnoj adresi ili drugoj nekoj adresi po izboru potrošača, lake za lociranje, uz duže radno vreme i rad preko vikenda!

Nakon dostave pošiljke do izabrane Ananas Paket Zone, potrošač dobija e-mail da je pošiljka na raspolaganju za preuzimanje u narednih 48h.

Prilikom dolaska na preuzimanje pošiljke, potrošač pokazuje radniku Ananas Paket Zone QR kod iz mejla, koji na osnovu očitanog koda pronalazi odgovarajuću pošiljku i predaje je Potrošaču.

Ukoliko ne budeš u mogućnosti da preuzmeš pošiljku u definisanom roku, možeš zatražiti pomeranje ovog roka kontaktiranjem Korisničke podrške.

Da, pošiljke koje su poručene za Ananas Paket Zonu, moguće je platiti isključivo karticom na odabranoj lokaciji.

icon with percent

Veliki popusti za tebe!

Svake nedelje te čeka nova super akcija!