Ananas Paketomat!

Paketomat čeka, a ti ne moraš.

Ananas Paketomati su automati sa kojih možeš da preuzmeš pošiljke, a čije dimenzije i sadržaj dozvoljavaju ovaj tip dostave. Nalaze se na preko 50 NIS-ovih pumpi širom Srbije i dostupni su 24/7 tokom cele godine. Ovaj tip dostave se obično bira kad ne znaš kad ćeš moći da pokupiš paket.

Paketomat image
app.landingPages.locker.v2.hero.values.imageAlt1
app.landingPages.locker.v2.hero.values.imageAlt2
app.landingPages.locker.v2.hero.values.imageAlt3
app.landingPages.locker.v2.slider.title1

KAKO RADI DOSTAVA U ANANAS PAKETOMATE?

1. Odaberi Paketomat

Kad izabereš proizvode koje želiš da kupiš, za tip dostave odaberi 'Ananas Paketomat', a potom izaberi neku od ponuđenih lokacija

"Želela sam da iznenadim muža za rođendan pa mi je Ananas Paketomat bio od velike pomoći. Poklon je stigao, a ja sam ga pokupila bez njegovog znanja i sakrila ga na sigurno mesto. Sve je ispalo super!"
Komentar - Ana L.
Ana L.
(sveže udata)
"Paketomat mi je privukao pažnju od kad sam ga prvi put video na pumpi u kraju. Bio sam zaintrigiran kako to uopšte radi, pa sam naručio na Ananasu samo da pokupim paket tamo."
Komentar - Dejan I.
Dejan I.
(penzioner)
"Paketomat me spašava. Mnogo više mi odgovara da pokupim paket usput nego da čekam kurira."
Komentar - Anton S.
Anton S.
(biznismen)

Često postavljana pitanja

Kako bismo ti olakšali dolazak do tvog paketa, postavili smo paketomate za preuzimanje na lokacijama pogodnim za kupce. Proces ovakvog načina dostave je vrlo jednostavan.

Ananas Paketomati predstavljaju mrežu paketomata koji se koriste od strane Ananasa u cilju stavljanja pošiljaka na raspolaganje kupcima za preuzimanje.

Kada biraš na koju adresu želiš da pošiljka stigne do tebe, možeš izabrati Dostavu u Paketomat sa spiska paketomata po lokacijama, prikazanih sa podacima o adresi i radnom vremenu.

Da, pošiljke koje su poručene za Ananas Paketomat a nisu plaćenje unapred, moguće je platiti na svakoj NIS benziskoj stanici.

Pre preuzimanje pošiljke iz paketomata potrebno da se na kasi NIS benziske pumpe prvo plati iznos pošiljke, to je moguće uraditi gotovinom ili karticom. Nakon toga potrošač dobija kod koji je potreban za preuzimanje.

Ukoliko je pošiljka plaćena unapred, preuzimanje sa paketomata je dostupno 24/7. Ukoliko se pošiljka plaća pouzećem,treba obratiti pažnju na radno vreme NIS benziske stanice na koju je poručeno. Pošiljku je moguće platiti na kasi bilo koje NIS benzinske stanice.

Nakon dostave pošiljke do izabranog Ananas Paketomata, potrošač dobija poruku (e-mail) da je pošiljka na raspolaganju za preuzimanje u narednih 48h.

Prilikom dolaska na preuzimanje pošiljke, potrošač na Ananas Paketomatu skenira QR kod ili ukucava numerički kod iz e-mail poruke i unosi broj telefona koji je registrovan prilikom kupovine (i prati sva uputstva na ekranu), koji na osnovu očitanog koda otvara vratanca ormarića u kome se nalazi pošiljka.

Ovaj način dostave je odgovor na veliki broj zahteva kupaca za fleksibilnim načinima dostave i mogućnošću da sami biraju mesto i vreme preuzimanja kupljene robe.

Ananas Paketomati se nalaze u raznim delovima grada na NIS benzinskim pumpama sa ciljem da budu što bliže adresi stanovanja ili poslovnoj adresi ili drugoj nekoj adresi po izboru potrošača i laki za lociranje.

icon with percent

Veliki popusti za tebe!

Svake nedelje te čeka nova super akcija!