Benefiti Ananasa

Širok asortiman

Trenutno imamo više od 20 kategorija proizvoda. Izbor proizvoda će stalno rasti kako bismo bili sigurni da na jednom mestu možeš da pronađeš sve što ti je potrebno.

 

Više o asortimanu saznaj ovde.

Sigurno plaćanje

Svi podaci o platnim karticama koje ostaviš na Ananasu čuvaju se na sigurnoj zaštićenoj stranici u kriptovanoj formi i nisu dostupni drugim stranama u procesu plaćanja. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI Sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

 

Proizvode koje poručiš, možeš platiti karticom (Visa, MasterCard, Maestro, Dina i American Express) uz primenu 3D Secure protokola i dvo-faktorske autentifikacije ili pouzećem prilikom preuzimanja paketa.

 

Više informacija o plaćanju možeš pronaći ovde.

Brza dostava

Isporuka se vrši radnim danima i podrazumeva dostavu do kućnih vrata.

 

Svaki proizvod obeležen bedžom "Ananas direkt" je već spreman u našem skladištu; time omogućavamo bržu i povoljniju dostavu. Proizvode iz ove grupe koje poručite ranije u toku dana (Beograd i Novi Sad do 23h, Niš i ostatak Srbije do 19h) – isporučićemo već narednog dana!

 

Za sve ostale proizvode očekivano vreme dostave je između dva i četiri dana.

 

Pored ovoga, kreirali smo i uslugu koja ti omogućava da podigneš paket kad i gde god tebi odgovara! Ananas Paket Zona je mreža maloprodajnih objekata (kafići, manje trgovinske radnje, menjačnice...) koji u saradnji sa nama uručuju pošiljke. Na ovaj način možeš odabrati mesto isporuke u skladu sa svojim planovima – blizu kućne adrese, posla ili prijatelja.

 

Pored Ananas Paket Zona, tu su i Ananas Paketomati, automati sa kojih preuzimaš svoje pakete kada tebi odgovara. Na preko 50 NIS-ovih pumpi širom Srbije Ananas Paketomati su dostupni 24/7 tokom cele godine. Na Ananas Paketomate je moguće isporučiti pakete do 25 kg čije dimenzije dozvoljavaju ovaj vid dostave.

 

Više informacija o dostavi možeš pronaći ovde.

Lakše vraćanje robe

Pojednostavili smo i vraćanje robe. Reklamaciju možeš poslati preko stranice Porudžbine i reklamacije ili putem kontakt forme na stranici Korisnička podrška. Na raspolaganju ti je i poziv na 0800 000 111, uz biranje opcije 4.

 

Za izjavu reklamacije ti je potreban samo dokaz o kupovini (račun i specifikacija porudžbine).

 

U prvih 14 dana možeš da vratiš proizvod bez ikakvih dodatnih objašnjenja. Jedini uslov je da proizvod ne bude korišćen. U ovom slučaju snosiš samo troškove vraćanja robe.

 

Ukoliko je porudžbina plaćena karticom, povrat novca biće izvršen refundacijom sredstava. Ukoliko je plaćanje bilo pouzećem, novčana sredstva će biti uplaćena na tekući račun i to u roku od 14 dana od prijema vraćene robe.

 

Više informacija možeš pronaći ovde, a na raspolaganju su ti i Opšti uslovi kupovine.

 

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").