O nama

A zašto baš Ananas?

Za nas, važnije pitanje je zašto da odaberete baš našu platformu, a razloga je četiri: širok asortiman proizvoda, brza dostava, sigurno plaćanje i lakše vraćanje robe. Ananas e-commerce je pouzdana platforma koja povezuje kupce i prodavce. 

 

Uz savremenu tehnologiju i inovacije, kupovina preko Ananasa će postati sinonim za jednostavnost, pouzdanost i pristupačnosti. Sve ove benefite smo sumirali u naš slogan: ,,Klik! Bum! Tras!“, kako bismo kratko i jasno dočarali koliko je jednostavna i posebna kupovina preko naše platforme.

 

Za nas je kupac kralj i svako dobro iskustvo online kupovine koje smo ostvarili za nas je velika stvar.

Naše putovanje kreće iz Srbije, preko Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije. Vaše kreće od ananas.rs.

Naše vrednosti

Empatija

Preduslov svakog kvalitetnog odnosa je razumevanje druge osobe. Bilo da ste zaposleni, partner ili kupac broj 2.456, za nas ste podjednako važni. Želimo da budete zadovoljni kupovinom, ali razumemo i kada se predomislite i želite da vratite nešto što ste poručili, a ne odgovara vam. Razumevanje nam pomaže da vaše celokupno iskustvo kupovine bude pozitivno.

Kritičko razmišljanje

Volimo da unosimo promene i da isprobavamo nova rešenja. Međutim, i mi nekada umemo da preteramo sa inovacijama. Zato svakog člana Ananasa, bilo da je zaposlen ili korisnik naše platforme, ohrabrujemo da kritikuje, pohvaljuje i predlaže.

Strast

U našoj misiji da napravimo revoluciju u e-commerce sektoru imamo sve potrebne resurse, ideje, viziju i stručne kadrove, ali pre svega strast i energiju da osvojimo i zakucamo prvo mesto u svetu online trgovine.

Kupac je kralj

Zadovoljni kupci su najbolja nagrada za naš rad i uvek su u fokusu našeg poslovanja.