A zašto baš Ananas?

O nama

 1. Možda se pitate zašto se zovemo „Ananas“.

  Za nas, važnije pitanje je zašto da odaberete baš našu platformu, a razloga je četiri: širok asortiman proizvoda, brza dostava, sigurno plaćanje i lakše vraćanje robe. Ananas e-commerce je pouzdana platforma koja povezuje kupce i prodavce. Uz savremenu tehnologiju i inovacije, kupovina preko Ananasa će postati sinonim za jednostavnost, pouzdanost i pristupačnosti. Sve ove benefite smo sumirali u naš slogan: ,,Klik! Bum! Tras!“, kako bismo kratko i jasno dočarali koliko je jednostavna i posebna kupovina preko naše platforme.
  Za nas je kupac kralj i svako dobro iskustvo online kupovine koje smo ostvarili za nas je velika stvar.
  Naše putovanje kreće iz Srbije, preko Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije. Vaše kreće od ananas.rs.

 2. Naše vrednosti: Empatija

  Preduslov svakog kvalitetnog odnosa je razumevanje druge osobe. Bilo da ste zaposleni, partner ili kupac broj 2.456, za nas ste podjednako važni. Želimo da budete zadovoljni kupovinom, ali razumemo i kada se predomislite i želite da vratite nešto što ste poručili, a ne odgovara vam. Razumevanje nam pomaže da vaše celokupno iskustvo kupovine bude pozitivno.

 3. Naše vrednosti: Kritičko razmišljanje

  Volimo da unosimo promene i da isprobavamo nova rešenja. Međutim, i mi nekada umemo da preteramo sa inovacijama. Zato svakog člana Ananasa, bilo da je zaposlen ili korisnik naše platforme, ohrabrujemo da kritikuje, pohvaljuje i predlaže.

 4. Naše vrednosti: Strast

  U našoj misiji da napravimo revoluciju u e-commerce sektoru imamo sve potrebne resurse, ideje, viziju i stručne kadrove, ali pre svega strast i energiju da osvojimo i zakucamo prvo mesto u svetu online trgovine.

 5. Kupac je kralj

  Zadovoljni kupci su najbolja nagrada za naš rad i uvek su u fokusu našeg poslovanja.

Budi u toku!

Svi najnoviji, sniženi i aktuelni proizvodi se već nalaze na sajtu a mi smo ih izdvojili za tebe!
Sve što treba da uradiš je da se prijaviš na naš Newsletter!

Prijavom na Newsletter prihvataš Politiku privatnosti