Ananas Lux Logo

VERSACE

Muški parfem Eros EDP Natural Spray 200ml

18.190 RSD
1
Osnovni opis
• SENZUALNOST: Eros Eau de Parfum za muškarce je miris koji izražava moć i senzualnost, inspirisan Erosom, grčkim bogom ljubavi. Njegove note su stvorene da probude strast i zavođenje, noseći te na talasu ljubavi i šarma.

• KONTRAST NOTE: Ovaj parfem se odlikuje kontrastom između osvežavajućih citrusnih nota italijanskog limuna i mandarine te dubokih, drvenastih akorda kedra i vetivera. Slatka ušećerena jabuka dodaje jedinstveni pečat ovom kompleksnom mirisu.

• ORIJENTALNI KARAKTER: Sa dodatkom vanile, Eros EDP dobija dekadentnu, orijentalnu dimenziju koja flertuje sa čulima. Ovaj miris je kao provokativno oružje koje ostavlja nezaboravan i opojan trag.

• VEGANSKI PRINCIPI: Versace se obavezao na etičku proizvodnju, pa je Eros EDP kreiran bez namerno dodatih životinjskih proizvoda, što ga čini idealnim izborom za savremene muškarce koji vode računa o održivosti i etici.

• LUKSUZNI POTPIS: Versace Eros Eau De Parfum je više od parfema, to je simbol luksuza i prestiža. Sa svojim bogatim i slojevitim notama, ovaj parfem je savršen dodatak za muškarca koji želi da ostavi utisak.



Versace Eros Eau de Parfum je miris koji te poziva da zaroniš u svet grčkih mitova, gde senzualnost i moć vladaju. Kreiran za muškarca koji je herojski i strastven, ovaj parfem je kao strelica Erosa, spremna da probudi ljubav i strast.

Svaka kap ovog parfema je puna kontrasta - od svježih citrusnih nota koje osvežavaju duh, do dubokih i provokativnih drvenastih tonova koji dodaju karakter i dubinu. Slatka ušećerena jabuka i dekadentna vanila se prepliću sa kožom, ostavljajući trag koji je istovremeno opojan i nezaboravan.

Eros Eau de Parfum je odraz modernog muškarca koji ceni tradiciju, ali i inovacije. Versace je uspeo da spoji klasične elemente sa savremenim veganskim principima, stvarajući miris koji je etički proizveden i bez kompromisa u kvalitetu.

Za muškarca koji nosi Versace Eros, svaki dan je prilika da se istakne i pokaže svoju jedinstvenost. Ovaj parfem nije samo izbor, već izjava - izjava o stilu, luksuzu i neodoljivoj privlačnosti. Otkrij svoju strast i moć sa Versace Eros Eau de Parfum.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark