Ananas Lux Logo

VERSACE

Muški parfem Eros Flame 100 ml

13.690 RSD
1
Osnovni opis
• MUŽEVNOST: Versace Eros Flame je parfem koji odražava pravu muževnost. Kreiran za samouverenog muškarca, ovaj parfem je simbol snage i strasti.

• EMOTIVNA POVEZANOST: Ovaj parfem je više od mirisa, to je poruka o dubokoj povezanosti sa sopstvenim emocijama i dostojanstvu ljubavi.

• KONTRASTI MIRISA: Eros Flame karakterišu kontrasti koji se stapaju u harmoničnu celinu, sa notama limuna, mandarine, narandže, crnog bibera i divljeg ruzmarina.

• DUGOTRAJNOST: Sa sastojcima poput papirnatog drveta, geranijuma, ružinog lica, kedra, pačulija, tonka pasulja i vanile, ovaj parfem pruža dugotrajan i obavijajući miris.

• SENZUALNA EKSTAZA: Versace Eros Flame je proslava senzualne ekstaze, miris koji istovremeno izražava oduševljenje strašću i muževnost.

Versace Eros Flame je parfem koji te vodi na putovanje kroz mitološki univerzum, gde se mane pretvaraju u vrline. Kreiran za muškarca koji je svestan svoje snage i strasti, ovaj parfem je odraz prave ljubavi i emocionalne snage. Sa svojim bogatim i kontrastnim notama, Eros Flame je savršen izbor za muškarca koji želi da ostavi snažan utisak.

Njegova jedinstvena kombinacija sastojaka čini ga idealnim za svakodnevno nošenje, ali i za posebne prilike kada želiš da se istakneš. Versace Eros Flame nije samo parfem, već i izraz identiteta i karaktera.

Za muškarca koji zna šta želi i nije se plaši da to i pokaže, Versace Eros Flame je pravi izbor. Ovaj parfem je stvoren da traje i da prati ritam tvog života, bilo da si u kancelariji ili na večernjem izlasku.

Otkrij Versace Eros Flame, parfem koji će te definisati i istaći tvoju jedinstvenost. Ne dozvoli da ti promakne prilika da se izraziš kroz ovaj moćan miris. Iskusi strast i snagu Versace Eros Flame danas.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark