Ananas Lux Logo

VERSACE

Muška toaletna voda Eros 100 ml

13.432 RSD33% OFF
8.999 RSDPonuda važi od 02/05/2024 do 30/05/2024
1
Osnovni opis
• MUŽEVNOST: Versace Eros je toaletna voda koja odiše muževnošću i strašću. Kreirana za samostalne muškarce, ovaj miris je simbol snage i odlučnosti.

• ELEGANCIJA: Elegantna staklena bočica sa prepoznatljivim simbolom Meduze, Versace Eros je pravo umetničko delo koje će se istaknuti na svakoj polici.

• AROMATIČNE NOTE: Otkrij harmoniju gornjih nota nane, zelene jabuke i limuna, koje se prelivaju u senzualno srce ambroxana i geranijuma, završavajući sa toplim baznim notama vanile i kedra.

• DIZAJN: Tirkizna bočica sa zapušačem ukrašenim Meduzinom glavom čini Versace Eros prepoznatljivim i luksuznim dodatkom.

• POKLON: Savršen izbor za poklon, Versace Eros je više od toaletne vode, to je izraz identiteta i stila.

Versace Eros je više od obične toaletne vode, to je izraz muževnosti i strasti. Kreiran za muškarce koji su sigurni u sebe i svoje ciljeve, ovaj miris je savršen spoj elegancije i snage. Elegantna tirkizna bočica sa prepoznatljivim simbolom Meduze odmah privlači pažnju i čini Versace Eros idealnim izborom za muškarca sa stilom.

Svaka nota u ovom mirisu je pažljivo odabrana da stvori harmoniju koja očarava čula. Gornje note nane, zelene jabuke i limuna uvode u senzualno srce mirisa, dok bazne note vanile i kedra pružaju toplinu i dubinu. Versace Eros je savršen balans između svježine i topline, što ga čini idealnim za svakodnevno nošenje ili posebne prilike.

Ne samo da je miris privlačan, već i dizajn bočice govori o luksuzu i pažnji prema detaljima. Tirkizna bočica sa Meduzinom glavom na vrhu zapušača je pravo umetničko delo koje će se istaknuti u bilo kojoj kolekciji.

Ako tražiš poklon koji će ostaviti utisak ili želiš da se počastiš nečim posebnim, Versace Eros je savršen izbor. Ovaj miris nije samo toaletna voda, već simbol stila i muževnosti. Ne propusti priliku da se izdvojiš i pokažeš svoju jedinstvenost.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark