Ananas Lux Logo

VERSACE

Muška toaletna voda Eros 50 ml

9.390 RSD
1
Osnovni opis
• GORNJE NOTE: Italijanski limun i mandarina pružaju osvežavajući uvod u miris, dok ulje nane i ušećerena jabuka dodaju slatkoću i jedinstvenost.
• SREDNJE NOTE: Cvet geranijuma i esencija muskatne žalfije iz Francuske obogaćuju srce parfema, a ambermax® dodaje modernu, senzualnu toplinu.
• DONJE NOTE: Drvenasti akordi kedra, vetivera i pačulija pružaju dubinu i muževnost, dok vanila i sandalovina zaokružuju miris sa kremastom mekoćom.
• VEGANSKI PRINCIPI: Eros Eau de Toilette je kreiran bez namerno dodatih proizvoda životinjskog porekla, odražavajući savremene etičke vrednosti.
• OLFAKTORNA PORODICA: Drvenasta, orijentalna i sveža olfaktorna porodica čini ovaj parfem savršenim izborom za muškarca koji ceni klasičnu eleganciju sa modernim twistom.

Versace Eros Eau de Toilette je više od običnog mirisa, to je pečat muževnosti i senzualnosti. Svaka kap ove toaletne vode je kao himna ljubavi, odiše trijumfom i raskošnim zavodničkim notama. Oseti kako se osvežavajuće note italijanskog limuna i mandarine stapaju sa intrigantnim esencijama geranijuma i muskatne žalfije, stvarajući miris koji je vibrantan i pun života.

Dubina mirisa dolazi iz pažljivo odabranih drvenastih nota kedra i vetivera, koje se savršeno uklapaju sa toplinom vanile i sandalovine. Ovaj složeni buket čini Eros idealnim za muškarca koji je u potrazi za mirisom koji će pratiti njegovu harizmu i samopouzdanje kroz dan.

Versace Eros je posvećen modernom muškarcu koji ceni tradiciju, ali je istovremeno i u korak sa vremenom. Veganski principi na kojima je baziran ovaj parfem odražavaju svest o održivosti i etičkim izborima, što ga čini savršenim izborom za one koji vode računa o svom uticaju na svet.

Zakorači u svet Versace Eros Eau de Toilette i dozvoli da te ovaj jedinstveni miris vodi kroz dan sa stilom i elegancijom. Otkrij svoju strast i probudi Erosa u sebi. Pozivamo te da iskusiš ovu olfaktornu avanturu i pronađeš svoj potpisni miris.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark