Ananas Lux Logo

NALS MARGREID

Baron Salvadori Chardonnay belo vino 0,75 l

5.148 RSD
1
Osnovni opis
• Srednje do puno telo
• Umerene kiseline
• Kremasta struktura
• Izražene note zrelog tropskog voća
• Primese putera kokosa i vanile


NALS MARGREID Baron Salvadori Chardonnay je suvo belo vino koje će te oduševiti svojim karakteristikama i ukusom. Sa srednjim do punim telom, ovo vino pruža izuzetno uživanje u svakom gutljaju. Uz umerene kiseline i kremastu strukturu, ovo vino je savršeno balansirano i prijatno za konzumaciju.

Ovo vino ima izražene note zrelog tropskog voća, koje se savršeno kombinuju sa primesama putera kokosa i vanile. Ova kombinacija aroma daje vinu bogatstvo i kompleksnost, čineći ga idealnim izborom za sve ljubitelje belog vina.

Sa zapreminom od 0,75 l, ovo vino je pogodno za deljenje sa prijateljima i porodicom, ili za uživanje u miru i tišini. NALS MARGREID Baron Salvadori Chardonnay je proizvod visokog kvaliteta koji će zadovoljiti i najzahtevnije nepce.

Uživaj u jedinstvenom iskustvu sa NALS MARGREID Baron Salvadori Chardonnay vinom. Ovo je vino koje će te osvojiti svojim ukusom i kvalitetom. Isprobaj ga i otkrij zašto je NALS MARGREID vino poznato i cenjeno širom sveta.

NALS MARGREID Baron Salvadori Chardonnay je pravi izbor za sve ljubitelje belog vina koji žele da uživaju u vrhunskom kvalitetu i neodoljivom ukusu. Ne propusti priliku da probaš ovo izuzetno vino i doživiš pravo zadovoljstvo u svakom gutljaju.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark