Ananas Lux Logo

LOUIS LATOUR

Meursault belo vino 0,75 l

11.550 RSD
1
Osnovni opis
• Srednje do puno telo
• Umerena kiselost
• Kremasta struktura
• Note zrelog tropskog voća
• Primese putera, kokosa i vanile


Meursault belo vino od LOUIS LATOUR-a je vrhunsko vino koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje belih vina. Sa svojim srednjim do punim telom, umerenim kiselinama i kremastom strukturom, ovo vino pruža izuzetno bogato i kompleksno iskustvo.

Ističe se izraženim notama zrelog tropskog voća, koje se savršeno kombinuju sa primesama putera, kokosa i vanile. Ove arome dodaju dubinu i slojevitost ukusu vina, pružajući jedinstvenu senzaciju na nepcu.

LOUIS LATOUR Meursault vino je pažljivo proizvedeno sa posebnom pažnjom posvećenom svakom detalju. Svaki gutljaj ovog vina otkriva pažljivo izbalansiranu kombinaciju voćnih nota i kremastih tekstura, stvarajući harmoničan i dugotrajan završetak.

Ovo Meursault vino dolazi u elegantnoj flaši od 0,75 l, koja dodatno naglašava njegovu ekskluzivnost i kvalitet. Sa svojim sofisticiranim karakterom i izuzetnom paletom aroma, savršen je izbor za sve ljubitelje belih vina koji žele da uživaju u vrhunskom iskustvu.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark