Ananas Lux Logo

LOUIS LATOUR

Corton Charlemagne Grand Cru belo vino 0,75 l

31.680 RSD
1
Osnovni opis
• Srednje do puno telo
• Umerene kiseline
• Kremasta struktura
• Izražene note zrelog tropskog voća
• Primesa putera kokosa i vanile


Corton Charlemagne Grand Cru je vrhunsko belo vino iz Burgundije, proizvedeno od renomirane vinarije Louis Latour. Ovo francusko belo vino je elegantno i sofisticirano, sa bogatim aromama zrelog tropskog voća, kao što su ananas i mango, koje se savršeno kombinuju sa primesama putera kokosa i vanile.

Srednjeg do punog tela, ovo vino ima umerene kiseline i kremastu strukturu koja pruža izuzetno glatko iskustvo u svakom gutljaju.

Corton Charlemagne Grand Cru je idealan izbor za sve ljubitelje belog vina koji žele da uživaju u vrhunskom kvalitetu i autentičnom ukusu.

Uz svoju elegantnu prezentaciju i visok kvalitet, Corton Charlemagne Grand Cru je savršen izbor za posebne prilike i svečane trenutke. Bilo da ga poslužuješ uz riblje specijalitete, perad ili kremaste sireve, ovo vino će upotpuniti tvoju trpezu i pružiti nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Sa svojom zapreminom od 0,75 l, Corton Charlemagne Grand Cru je praktičan izbor za sve prilike, bilo da ga degustiraš povremeno ili u njegovim ukusima uživaš zajedno sa prijateljima.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark