Ananas Lux Logo

LOUIS LATOUR

Puligny Montrachet Sous Le Puits Premier Cru belo vino 0,75 l

14.388 RSD
1
Osnovni opis
• Srednje do puno telo
• Umerene kiseline
• Kremasta struktura
• Note zrelog tropskog voća
• Primesa putera kokosa i vanile


Puligny Montrachet belo vino je vrhunsko vino koje dolazi iz Burgundije, Francuske. Proizvedeno je od strane renomirane vinarije LOUIS LATOUR, koja je poznata po svojoj dugoj tradiciji i vrhunskom kvalitetu vina.

Vino ima srednje do puno telo, umerene kiseline i kremastu strukturu, što ga čini izuzetno prijatnim za konzumaciju.

Bela vina iz Francuske su poznata širom sveta po svom izuzetnom kvalitetu i bogatim aromama. Puligny Montrachet belo vino je jedno od najboljih predstavnika ove vrste vina iz Francuske, sa svojim karakterističnim ukusom i mirisom koji oduzimaju dah.

Vina iz Burgundije su poznata po svojoj eleganciji i kompleksnosti. Puligny Montrachet belo vino je jedno od najboljih vina iz Burgundije, koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje. Sa svojim izraženim notama zrelog tropskog voća i primesama putera kokosa i vanile, vino pruža jedinstveno iskustvo u svakom gutljaju.

Uživaj u vrhunskom kvalitetu i bogatim aromama Puligny Montrachet belog vina.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark