mastercard
mastercard

Osvoji 1.000 RSD za plaćanje sačuvanom Mastercard karticom na Ananasu!

Obavi kupovinu u iznosu većem od 3.000 RSD Mastercard karticom  koju si sačuvao/la na svom nalogu na Ananasu, od 3. 5 – 3. 6. 2023. godine ili do iskorišćenja raspoloživih vaučera predviđenih za ovu kampanjudobijaš vaučer od 1.000 RSD za sledeću kupovinu koju ćeš da platiš Mastercard karticom! 

Svaki put kada ispuniš uslove, u mogućnosti si da osvojiš novi vaučer!

Kako da sačuvaš Mastercard karticu?

1. Uloguj se/registruj na ananas.rs;

2. Na svom nalogu iz menija odaberi 'Platne kartice';

3. Klikni na 'Dodaj novu karticu';

4. Unesi podatke i sačuvaj Mastercard karticu. 

Opcija za plaćanje sačuvanom Mastercard platnom karticom ti donosi uštedu vremena i praktičnije korisničko iskustvo jer se eliminiše potreba za novim unošenjem podataka za plaćanje koji se čuvaju u sigurnom i enkriptovanom okruženju.  

Sve što treba da znaš u vezi sa vaučerom: 

Vaučer kod stiže na tvoj email. 

Vaučer možeš da iskoristiš u roku od 14 dana. 

Da bi iskoristio/la vaučer, moraš da se uloguješ/registruješ na ananas.rs, da se prijaviš za dobijanje promotivnih poruka i da obaviš kupovinu u vrednosti preko 2.000 RSD Mastercard karticom.

U slučaju da otkažeš kreiranu porudžbinu, gubiš pravo na vaučer. U slučaju da prodavac otkaže tvoju porudžbinu ili da pojedini proizvodi iz kreirane porudžbine nisu raspoloživi, zadržavaš pravo da dobiješ vaučer.

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").