Iznos rate: 2300 RSD
Rata je informativnog karaktera
DIVA Wide Digital Styler je profesionalna presa za kosu. Pogodna za ispravljanje duge i neposlušne kose, kao i za kreiranje lokni sa dodatnim volumenom. Glatke keramičke plutajuće ploče presvučene su uljima makadamije, argana i keratinom, čime se postiže dodatna zaštita i visok sjaj kose.
Karakteristike
• Keramičke plutajuće ploče
• Dimenzije ploče:9x4cm
• Digitalno podešavanje temperature
• Temperaturni opseg: 110°C – 230°C
• Brzina zagrevanja 10 sekundi do 110°C, 30 sekundi do 180°C
• Brzina povratka na zadatu temperaturu: 6°C u sekundi
• Automatsko isključivanje nakon 60 minuta nekorišćenja
• Rotirajući termootporni napojni kabl dužine 3 metra
Preporučene temperature:
• Sintetička kosa: <110°C
• Tanka, oštećena ili izbeljena kosa: 150°C - 170°C
• Normalna, zdrava kosa: 170°C - 200°C
• Gruba i kosa koja se teško oblikuje: 200°C - 235°C
Režim rada: AC 110-240V, 50/60Hz, 45W
Iznos rate: 2300 RSD
Rata je informativnog karaktera
DIVA Wide Digital Styler je profesionalna presa za kosu. Pogodna za ispravljanje duge i neposlušne kose, kao i za kreiranje lokni sa dodatnim volumenom. Glatke keramičke plutajuće ploče presvučene su uljima makadamije, argana i keratinom, čime se postiže dodatna zaštita i visok sjaj kose.
Karakteristike
• Keramičke plutajuće ploče
• Dimenzije ploče:9x4cm
• Digitalno podešavanje temperature
• Temperaturni opseg: 110°C – 230°C
• Brzina zagrevanja 10 sekundi do 110°C, 30 sekundi do 180°C
• Brzina povratka na zadatu temperaturu: 6°C u sekundi
• Automatsko isključivanje nakon 60 minuta nekorišćenja
• Rotirajući termootporni napojni kabl dužine 3 metra
Preporučene temperature:
• Sintetička kosa: <110°C
• Tanka, oštećena ili izbeljena kosa: 150°C - 170°C
• Normalna, zdrava kosa: 170°C - 200°C
• Gruba i kosa koja se teško oblikuje: 200°C - 235°C
Režim rada: AC 110-240V, 50/60Hz, 45W
Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").