Ananas Lux Logo

CHÂTEAU ROLLAN DE BY

Blanc belo vino 0,75 l

5.148 RSD
1
Osnovni opis
• Srednje do puno telo
• Umerene kiseline
• Kremasta struktura
• Note žutog i belog voća
• Note vanile, korice limuna i grejpa


CHÂTEAU ROLLAN DE BY Blanc je suvo belo vino koje se ističe svojim karakteristikama i kvalitetom. Ovo vino je srednjeg ka punom telu, sa umerenim kiselinama i kremastom strukturom. Uz to, ima izražene note žutog i belog voća, kao i suptilne arome vanile, korice limuna i grejpa.

CHÂTEAU ROLLAN DE BY Blanc je vino koje će zadovoljiti ljubitelje belih vina koji traže bogatstvo ukusa i kompleksnost. Sa svojim srednjim do punim telom, pruža punoću i dubinu na nepcu. Umerene kiseline dodaju osvežavajući element, dok kremasta struktura doprinosi glatkom i elegantnom doživljaju.

Ovo vino se odlikuje izraženim notama žutog i belog voća, poput breskve, kruške i zrele jabuke. Ove voćne arome se savršeno kombinuju sa suptilnim notama vanile, korice limuna i grejpa, dodajući slojevitost i kompleksnost ukusu.

CHÂTEAU ROLLAN DE BY Blanc je vino koje će se istaknuti na tvom stolu i pružiti izuzetno iskustvo uživanja u belom vinu. Sa svojim karakteristikama i kvalitetom, ovo vino je idealan izbor za sve prilike, od opuštenih večeri kod kuće do posebnih događaja.

CHÂTEAU ROLLAN DE BY Blanc je suvo belo vino koje će te oduševiti svojim karakteristikama i kvalitetom. Uživaj u CHÂTEAU ROLLAN DE BY Blanc vinu i otkrij njegovu bogatu paletu ukusa i mirisa.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark