Praktičan priručnik za pripremu gurmanskih presnih jela. Autorka se trudila da napravi knjigu koja ima pre svega upotrebne vrednosti – sa pregledno razvrstanim delovima i isto tako po formatu praktičnu za upotrebu u okruženju kuhinje.Delovi su poređani tako da čitoce upute u namirnice i nabavku, korisne kuhinjske aparate, njihovu primenu i komparativne vrednosti, a onda redom i same recepte, počev od sokova, kašastih sokova i šejkova, preko namaza, jela od povrća, jela sa sušenjem u dehidratoru.Uživajte u novim kulinarskim eksperimentima sa gurmanskom sirovom hranom!
Olivera Rosić, licencirani Raw Vegan Love Chef&Instructor, autorka je i administrator portala za presnu ishranu www.sirovahrana.rs
Tvorac je koncepta presne gurmanske hrane, etička vegeterijanka i strastveni kulinar, jedan od osnivača i predsednica Centra za promociju veganske etike VEGASTA
Praktičan priručnik za pripremu gurmanskih presnih jela. Autorka se trudila da napravi knjigu koja ima pre svega upotrebne vrednosti – sa pregledno razvrstanim delovima i isto tako po formatu praktičnu za upotrebu u okruženju kuhinje.Delovi su poređani tako da čitoce upute u namirnice i nabavku, korisne kuhinjske aparate, njihovu primenu i komparativne vrednosti, a onda redom i same recepte, počev od sokova, kašastih sokova i šejkova, preko namaza, jela od povrća, jela sa sušenjem u dehidratoru.Uživajte u novim kulinarskim eksperimentima sa gurmanskom sirovom hranom!
Olivera Rosić, licencirani Raw Vegan Love Chef&Instructor, autorka je i administrator portala za presnu ishranu www.sirovahrana.rs
Tvorac je koncepta presne gurmanske hrane, etička vegeterijanka i strastveni kulinar, jedan od osnivača i predsednica Centra za promociju veganske etike VEGASTA
Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").