Nikad Nije Kasno Simfonija kupaža je čak četiri sorte od kojih je dominantan Merlot, zatim slede Marselan, Prokupac i Cabernet Sauvignon. Suvo crveno vino, vrlo duboke i intenzivne rubin boje sa ljubičastim odsjajem. Harmoničnog mirisa kojim dominiraju arome tamnog šumskog voća, kupine i ribizle, na koje se nadovezuju slatkaste začinaste note. U pozadini tragovi karamele, nešto vanile i duvana, koje dobija zahvaljujući odležavanju u hrastovim bačvama 12 meseci. Ukus je pun, kompleksan i dobro izbalansiran, mineralan i bogat taninima. Duga i lepa završnica. Preporučuje se uz jaka crvena mesa, specijalitete od divljači, jagnjetinu, biftek i praseće pečenje. Dobro se uklapa i uz jela ispod sača, naročito sa teletinom, zrelim sirevima i čokoladnim i voćnim desertima. Može se servirati čak i uz masniju robu, poput lososa, smuđa i šarana. • Temperatura serviranja: 16-18°. Poželjno je dekantiranje minimum 30 minuta pre serviranja.
Nikad Nije Kasno Simfonija kupaža je čak četiri sorte od kojih je dominantan Merlot, zatim slede Marselan, Prokupac i Cabernet Sauvignon. Suvo crveno vino, vrlo duboke i intenzivne rubin boje sa ljubičastim odsjajem. Harmoničnog mirisa kojim dominiraju arome tamnog šumskog voća, kupine i ribizle, na koje se nadovezuju slatkaste začinaste note. U pozadini tragovi karamele, nešto vanile i duvana, koje dobija zahvaljujući odležavanju u hrastovim bačvama 12 meseci. Ukus je pun, kompleksan i dobro izbalansiran, mineralan i bogat taninima. Duga i lepa završnica. Preporučuje se uz jaka crvena mesa, specijalitete od divljači, jagnjetinu, biftek i praseće pečenje. Dobro se uklapa i uz jela ispod sača, naročito sa teletinom, zrelim sirevima i čokoladnim i voćnim desertima. Može se servirati čak i uz masniju robu, poput lososa, smuđa i šarana. • Temperatura serviranja: 16-18°. Poželjno je dekantiranje minimum 30 minuta pre serviranja.
Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").