Vino boje ćilibara proizvedeno tradicionalnom oranž metodom. Karakteriše ga duga maceracija i fermentacija sa autotohnim kvascima u hrastovim bačvama, nakon čega se proces odležavanja od minimum 20 meseci odvija u barik bačvama. Vino u kom dominiraju note kandiranog voća, začina i meda, robusnog, kompleksnog ukusa. Napravljeno tako da zadovolji ukus istinskih hedonista.
Vino boje ćilibara proizvedeno tradicionalnom oranž metodom. Karakteriše ga duga maceracija i fermentacija sa autotohnim kvascima u hrastovim bačvama, nakon čega se proces odležavanja od minimum 20 meseci odvija u barik bačvama. Vino u kom dominiraju note kandiranog voća, začina i meda, robusnog, kompleksnog ukusa. Napravljeno tako da zadovolji ukus istinskih hedonista.
Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").