Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije BarilaItalijanska kuhinja je nastala od jednostavnih jela, čiji su se recepti generacijama usmeno prenosili unutar porodica, pa su iz takve tradicije stigli u restorane. Upravo zato ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Dragocena je ne samo zato što obiluje savetima i korisnim informacijama, već i zbog sveobuhvatnosti i istorijske kompletnosti.
Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije BarilaItalijanska kuhinja je nastala od jednostavnih jela, čiji su se recepti generacijama usmeno prenosili unutar porodica, pa su iz takve tradicije stigli u restorane. Upravo zato ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Dragocena je ne samo zato što obiluje savetima i korisnim informacijama, već i zbog sveobuhvatnosti i istorijske kompletnosti.
Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").