Autorka, po Njujork tajmsu, najprodavanijeg bestselera Francuskinje se ne goje, nudi dugo očekivanu zbirku ukusnih, zdravih recepata i dobrih saveta o tome kako da dobro jedemo, a da se ne ugojimo.Objavljivanjem svoje knjige Francuskinje se ne goje, Mirej Đulijano je napisala knjigu koja govori o tome da se i bez dijete može uživati u hrani, a ostati vitak. Sa ovakvom idejom knjiga je širom sveta postala fenomen. Sada, u svom prvom ikada napisanom kuvaru, autorka nudi milionima svojih čitalaca recepte koji predstavljaju kamen temeljac njene filozofije – jednostavno pripremljena jela od svežih, sezonskih namirnica od kojih polazi voda na usta i koja pružaju veliki užitak.
Autorka, po Njujork tajmsu, najprodavanijeg bestselera Francuskinje se ne goje, nudi dugo očekivanu zbirku ukusnih, zdravih recepata i dobrih saveta o tome kako da dobro jedemo, a da se ne ugojimo.Objavljivanjem svoje knjige Francuskinje se ne goje, Mirej Đulijano je napisala knjigu koja govori o tome da se i bez dijete može uživati u hrani, a ostati vitak. Sa ovakvom idejom knjiga je širom sveta postala fenomen. Sada, u svom prvom ikada napisanom kuvaru, autorka nudi milionima svojih čitalaca recepte koji predstavljaju kamen temeljac njene filozofije – jednostavno pripremljena jela od svežih, sezonskih namirnica od kojih polazi voda na usta i koja pružaju veliki užitak.
Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").