Pažljivo odnegovano vino Vinarije Erdevik, Grand Trianon nastalo je od sorti Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 35% i Syrah 15%, ručno branih u sopstvenim vinogradima na lokalitetu Brestovik, na padinama Fruške gore, u neposrednoj blizini reke Dunav. Etiketu ovog vina krasi grb porodice Odaskalki, čiji je značaj u tradiciji fruškogorskog vinarstva i vinogradarstva neprocenjiv. Grand Trianon odležava godinu dana u novim barik buradima od 225 litara, najviše u francuskim, nešto malo u američkim i slavonskim, nakon čega godinu dana sazreva u boci. Puno, snažno i dobro izbalansirano crveno vino, tamne rubin boje, kojim dominiraju arome višnje i crvenog bobičastog voća, zaokružene začinskim tonovima i prijatnim kiselinama, na koje se nadovezuje izuzetno duga, topla i višeslojna završnica iz koje izviru arome zrelog crvenog voća, začina, urmi, rogača ... Preporučuje se serviranje na temperaturi od 15 do 17°C, uz crvena mesa koja prate sosevi od tamne čokolade i tamno šumsko voće, zrele punomasne sireve, divljač, tradicionalna srpska jela i jela sa roštilja.
Pažljivo odnegovano vino Vinarije Erdevik, Grand Trianon nastalo je od sorti Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 35% i Syrah 15%, ručno branih u sopstvenim vinogradima na lokalitetu Brestovik, na padinama Fruške gore, u neposrednoj blizini reke Dunav. Etiketu ovog vina krasi grb porodice Odaskalki, čiji je značaj u tradiciji fruškogorskog vinarstva i vinogradarstva neprocenjiv. Grand Trianon odležava godinu dana u novim barik buradima od 225 litara, najviše u francuskim, nešto malo u američkim i slavonskim, nakon čega godinu dana sazreva u boci. Puno, snažno i dobro izbalansirano crveno vino, tamne rubin boje, kojim dominiraju arome višnje i crvenog bobičastog voća, zaokružene začinskim tonovima i prijatnim kiselinama, na koje se nadovezuje izuzetno duga, topla i višeslojna završnica iz koje izviru arome zrelog crvenog voća, začina, urmi, rogača ... Preporučuje se serviranje na temperaturi od 15 do 17°C, uz crvena mesa koja prate sosevi od tamne čokolade i tamno šumsko voće, zrele punomasne sireve, divljač, tradicionalna srpska jela i jela sa roštilja.
Za vreme korišćenja bilo koje stranice na veb-sajtu ananas.rs, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem "kolačića" (eng. "cookies").