Ananas Lux Logo

VERSACE

Ženski parfem Yellow Diamond Intense Edp Natural spray 30ml

8.390 RSD
1
Osnovni opis
• CVETNO-VOĆNI MIRIS: Yellow Diamond Intense je parfem koji će te osvojiti svojom harmonijom cvetnih i voćnih nota. Uživaj u svežini citrona, bergamota i šerbeta kruške, dok te cvet narandže i frezija vode u srce ovog luksuznog mirisa.

• INTENZIVAN I SVETLUCAN: Kao što samo ime sugeriše, ovaj parfem zrači intenzitetom i sjajem. Inspirisan žutom bojom i blistavim dijamantom, pruža osećaj luksuza i ženstvenosti svaki put kada ga naneseš.

• ELEGANTNO PAKOVANJE: Versace je poznat po svojoj pažnji prema detaljima, a Yellow Diamond Intense dolazi u atraktivnom pakovanju koje odiše elegancijom i stilom, ukrašeno prepoznatljivim baroknim motivima.

• DUGOTRAJNA BAZA: Osnova parfema čini amber, mošus i guaiac drvo, što osigurava da tvoj omiljeni miris ostane s tobom tokom celog dana, pružajući ti osećaj svežine i samopouzdanja.

• ZA SAVREMENE ŽENE: Dizajniran za ženu koja ceni kvalitet i eleganciju, ovaj parfem je savršen izbor za svakodnevno nošenje ili posebne prilike. Neka Yellow Diamond Intense bude tvoj potpisni miris koji će te izdvojiti iz mase.

Versace Yellow Diamond Intense je parfem koji odražava suštinu ženstvenosti i luksuza. Njegova jedinstvena cvetno-voćna kompozicija otvara se iskričavom svežinom, vodeći te kroz prozračne cvetove narandže i frezije, sve do tople i senzualne baze od ambera, mošusa i guaiac drveta. Ovaj parfem nije samo miris, već i izraz tvoje ličnosti i stila. Neka svaki tvoj dan bude obasjan intenzitetom i sjajem koji Yellow Diamond Intense pruža. Izaberi ovaj parfem i dozvoli da te njegova neodoljiva aroma prati u svim trenucima. Pronađi svoj sjaj uz Versace Yellow Diamond Intense.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark