Ananas Lux Logo

VERSACE

Ženska toaletna voda Yellow Diamond Edt Natural Spray 200ml

18.190 RSD
1
Osnovni opis
• SVETLOST I SENZUALNOST: Otkrij svetlost i senzualnost koju donosi Versace Yellow Diamond, miris koji zrači neizmernom energijom i naglašava tvoju ženstvenost.

• ŽENSTVENOST I ŠARM: Izrazi svoju ženstvenost i šarm uz očaravajući miris koji je u savršenoj harmoniji sa nepogrešivim Versace glamurom.

• VERSACE GLAMUR: Ponesi sa sobom deo prestižnog Versace sveta. Yellow Diamond je simbol luksuza i sofisticiranosti koji će te pratiti u svakom trenutku.

• ČULAN MIRIS: Prepusti se čarima ovog izuzetno čulnog mirisa koji je stvoren da istakne tvoju sigurnost i jedinstvenost.

• HARMONIJA MIRISA: Uživaj u savršenoj harmoniji mirisnih nota koje će te pratiti tokom celog dana, ostavljajući nezaboravan utisak gde god da se pojaviš.

Versace Yellow Diamond toaletna voda je prava esencija ženstvenosti i senzualnosti. Ovaj miris je stvoren za ženu koja je sigurna u svoj šarm i koja želi da svetlost njenog duha zasija u punom sjaju. Donatella Versace je kreirala ovaj parfem kao simbol neizmerne energije i ženstvenosti, koji će te pratiti u svakom trenutku.

Svaka kap Yellow Diamond-a je poput dragocenog kamenja koje ističe tvoju jedinstvenost. Ovaj miris je savršen spoj luksuza i elegancije, koji će te učiniti nezaboravnom i prepoznatljivom.

Neka tvoja prisutnost bude neodoljiva uz Versace Yellow Diamond. Ovaj parfem je stvoren da prati tvoje najlepše trenutke i da ti pruži osećaj glamura koji je sinonim za Versace brend.

Zaviri u svet Versace Yellow Diamond i dozvoli da tvoji dani budu ispunjeni prefinjenim mirisom koji odražava tvoju unutrašnju svetlost. Ne propusti priliku da se istakneš i budi sigurna da ćeš ostaviti nezaboravan utisak gde god da se pojaviš. Pronađi svoj potpis u svetu mirisa – izaberi Versace Yellow Diamond.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark