Ananas Lux Logo

HUGO BOSS

Muška toaletna voda Bottled Tonic EDT 100ml

13.390 RSD
1
Osnovni opis
• SVEŽINA: Oseti talas svežine sa gornjim notama grejpfruta, gorske pomorandže, limuna i jabuke, koje pružaju energičan i osvežavajući početak tvog dana.
• ZAČINJENI AKORDI: Srednje note đumbira, karanfilića, geranijuma i cimeta dodaju pikantnu toplinu i kompleksnost mirisu, ističući tvoju jedinstvenost.
• DRVENASTI ZAVRŠETAK: Donje note drvenih akorda i vetivera pružaju dubinu i trajnost, ostavljajući sofisticiran i muževan trag koji traje.
• MODERNA MUŽEVNOST: Boss Bottled Tonic je savršen izraz moderne muževnosti, idealan za muškarca koji je u pokretu i koji želi da ostavi utisak samopouzdanja i elegancije.
• ELEGANTAN DIZAJN: Flaša od 100ml odražava eleganciju i stil, čineći ga savršenim dodatkom tvojoj kolekciji mirisa ili idealnim poklonom za posebnu priliku.

Hugo Boss predstavlja Boss Bottled Tonic, miris koji te poziva da zastaneš i preispitaš svoj put ka uspehu. Ovaj elegantan i svež miris je stvoren za modernog muškarca, kombinujući klasične i savremene elemente. Prvi sloj mirisa donosi ti energiju citrusa, dok začinjene srednje note dodaju karakter i toplinu. Završne drvenaste note osiguravaju da tvoj miris ostane sa tobom tokom celog dana, pružajući ti osećaj samopouzdanja i jasnoće.

Neka Boss Bottled Tonic bude tvoj saveznik u svakodnevnim izazovima. Njegova laganija i svežija verzija klasičnog mirisa je kao stvorena za dinamičan životni stil. Budi spreman da se izdvojiš iz mase i pokažeš svoju sofisticiranost i eleganciju bez napora.

Za muškarca koji ceni kvalitet i stil, Boss Bottled Tonic je više od toaletne vode, to je simbol uspeha i modernog načina života. Neka tvoj miris govori o tebi, dok ti neometano koračaš ka svojim ciljevima.

Otkrij Boss Bottled Tonic i dopusti da tvoj miris bude odraz tvoje ličnosti. Naruči sada i podari sebi miris koji će pratiti tvoje najuspešnije trenutke.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark