Ananas Lux Logo

HUGO BOSS

Muška toaletna voda Bottled Pacific EDT 100ml

13.390 RSD
1
Osnovni opis
• SVEŽINA: Oseti nalet energije uz osvežavajuće note limuna i cedrata koje otvaraju ovaj sofisticiran miris.
• TROPSKI UGOĐAJ: Prepusti se zavodljivim notama kokosa koje te vode na opuštajuću plažu i dodaju kremastu teksturu srcu parfema.
• DRVENASTI AKORDI: Uživaj u toplim, drvenastim notama kašmerana, pačulija i sandalovine koje pružaju osećaj sunčeve topline na koži.
• DUGOTRAJNOST: BOSS Bottled Pacific je kreiran da pruži dugotrajan mirisni doživljaj, ostavljajući trag gde god da se pojaviš.
• DIZAJN BOCE: Elegantna staklena boca u letnjoj plavoj boji sa srebrnim čepom odražava luksuz i kvalitet koji Hugo Boss uvek garantuje.

Otkrij BOSS Bottled Pacific, toaletnu vodu koja te vodi na putovanje do najčistijih plavih voda. Kreirana od strane poznate parfimerke Sophie Labbe, ova muška toaletna voda je savršen spoj svežine i sofisticiranosti.

U prvom dahu, osetićeš iskričavu svežinu limuna koja se savršeno uklapa sa egzotičnim notama kokosa, pružajući ti osećaj kao da si na tropskoj plaži. Drvenasti akordi u srcu mirisa evociraju toplinu sunca i dodaju dubinu ovom osvežavajućem mirisu.

Završne note kašmerana, pačulija i sandalovine daju parfemu dugotrajnu bazu, koja će pratiti tvoje korake tokom celog dana. Ovaj miris je kao stvoreni za avanture ispunjene talasima, ali i za trenutke opuštanja pod suncobranom.

Elegantna boca odražava kvalitet i luksuz koji se očekuje od Hugo Boss-a, čineći je savršenim dodatkom tvojoj kolekciji. Dozvoli sebi da te BOSS Bottled Pacific EDT odvede na nezaboravno letnje putovanje. Pronađi svoj potpisni miris na našem sajtu i doživi avanturu svakim prskanjem.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark