Ananas Lux Logo

ZEPTER

Ženski novčanik Razza Cognac

58.410 RSD20% OFF
46.728 RSDPonuda važi od 25/04/2024 do 30/04/2024
1
Osnovni opis

EKSKLUZIVNA KOLEKCIJA KOŽNIH AKSESOARA PHILIP ZEPTER

Limitirana kolekcija Philip Zepter, made in Italy, modne linije torbi i novčanika inspirisana je klasičnim stilom i po jednoglasnoj oceni kritičara modne industrije je – vanvremenska. Ovi kožni komadi iskonskog dizajna, kao što je slučaj sa svim brendovima visokog luksuza, zamišljeni su da se čuvaju zauvek.

Ručno rađeni unikatni proizvodi od prirodne i najkvalitetnije goveđe kože koja se može naći na tržištu, zahtevaju posvećenost i višedecenijsko iskustvo zanatlija koji ne računaju sate provedene na svakom komadu.

Upečatljiva, vanvremskog dizajna, Vaša Philip Zepter kožna kolekcija pleni na pogled i dodir, budi samopouzdanje i osećaj moći.

Izraženo fina tekstura kože, kako spolja tako i u unutra, čini ovaj novčanik elegantnim. Funkcionalan patentni otvarač daje lak pristup brojnim mestima za dokumente, kartice i centralnoj pregradi za sitan novac. Prostoran i idealno organizovan za svakodnevnu upotrebu, zamisljen je i kao clutch aksesoar koji se moze nositi u ruci.

Materijal: 

  • Goveđa koža visokog kvaliteta (sa utisnutim reljefom)

 

Dimenzije:

  • Širina - 2.5 cm
  • Dužina - 19.5 cm
  • Visina - 11.5 cm

 

Težina:

  • 0.350 kg

 

Garancija: 2 godine, počevši od datuma kupovine. Pokriva samo proizvodne greške kao što su problem sa konstrukcijom patent zatvarača, labavi šavovi ili podstava. Sačuvajte dokaz o kupovini.

Napomena:

  • Vremenom dolazi do promene u teksturi i boji kože, što dodatno naglašava prirodan izgled vaše tašne, novčanika ili druge kožne galanterije.
  • Čuvati na suvom i tamnom mestu.
  • Koristite samo posebnu negu namenjenu održavanju neobrađene kože.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark