Ananas Lux Logo

ZEPTER

Taiga šolje za čaj sa drškom, 6/1

48.380 RSD21% OFF
38.220 RSDPonuda važi od 02/05/2024 do 07/05/2024
1
Osnovni opis
Setovi Taiga izrađeni su od vrhunskog čelika Zepter kvaliteta i mogu biti polirani ili posrebreni prevlakom od srebra. Za oblikovanje pojedinih delova seta koristi se vrhunska tehnologija, a finalna obrada svakog dela vrši se po specijalnim postupcima koji su visoko cenjeni u svetu.

Taiga ŠOLJE ZA ČAJ sa drškom (6 komada) izrađene od poliranog nerđajućeg čelika (CrNi 18/10) koji je večiti i neuništiv. Ne mogu se razbiti ili oštetiti.

Svaka vrsta pića u njima zadržava svoj specifičan originalni ukus (ne dolazi do hemijske reakcije između čaše i njenog sadržaja). Zbog debljine zidova čaša i kvaliteta materijala od koga su izrađene, svetlost i temperatura nemaju uticaja na promenu kvaliteta pića.

Lako se održavaju i čuvaju.

Namenjene su za tople i hladne napitke.

Osnovna karakteristika seta Taiga je multifunkcionalnost. Nemoguće je nabrojati sve napitke koje možemo poslužiti u njemu. Od vode do vina, od toplih čajeva do ledenog čaja, od tople čokolade do bezalkoholnih napitaka, od sokova do piva – ovaj set je idealan za sve članove vaše porodice, jer mogu da uživaju u svom omiljenom napitku.

Svi delovi seta izrađeni su od vrhunskog čelika Zepter kvaliteta (CrNi 18/10) i mogu biti polirani ili posrebreni prevlakom od srebra. Za oblikovanje pojedinih delova seta koristi se vrhunska tehnologija, a finalna obrada svakog dela vrši se po specijalnim postupcima koji su visoko cenjeni u svetu.

Taiga ŠOLJE ZA ČAJ sa drškom (6 komada):
• polirani nerđajući čelik
• zapremina 2,25 dl
• visina 11,3 cm
• večite i neuništive
• ne mogu se razbiti ili oštetiti
• ekskluzivan dizajn
• aktuelne za sva vremena

Namenjene su za tople i hladne napitke. U njima svaka vrsta pića zadržava svoj originalni ukus, a svetlost i temperatura nemaju uticaja na promenu kvaliteta pića.

Lako se održavaju, mogu se prati i u mašini za sudove, ali je važno da to bude na niskoj temperaturi.

Namena:
• Namenjene za tople i hladne napitke

Dimenzije:
• zapremina 225ml
• visina 113mm

Materijal:
• Nerđajući čelik Cr Ni 18/10

Pogodno za korišćenje u mašini za sudove:
• Preporučljivo je ručno pranje posuđa ili u mašini za sudove na niskoj temperaturi

Zemlja porekla:
• Italija

Garancija:
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti materijala ili tokom izrade. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.

Sertifikati/Deklaracije:
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark