Ananas Lux Logo

ZEPTER

La perle set za šampanjac, posrebren sa zlatnom dekoracijom

566.400 RSD21% OFF
447.456 RSDPonuda važi od 02/05/2024 do 07/05/2024
1
Osnovni opis
La Perle - za penušavo vino, šampanjac

Estetika modernog dizajna i najfinije zlatne dekoracije spojeni su u La Perle čašama za šampanjac. One su savršene za specijalne prilike koje želite da zauvek zadržite u sećanju. Vaši gosti ne samo što će biti zadivljeni bogatom zlatnom dekoracijom, već i vašim ukusom i prefinjenim stilom koji će ostaviti trajan utisak na sve one koji podignu čašu da nazdrave sa vama.

Sastav seta:
• 1 poslužavnik
• 1 posuda za led
• 6 čaša za šampanjac
• 6 podmetača

Samo u Zepter čašama za šampanjac vaše omiljeno piće dobija punu pažnju kakvu zaslužuje.

Na početku trećeg milenijuma, šampanjac je takoreći postao kultno piće. Nijedna važna proslava ne može proteći bez magičnog, iskričavog zvuka šampanjca. Međutim, veoma je važno u kojoj vrsti čaša ćete poslužiti ovo otmeno piće. Potrebne su vam one najbolje, a to su Zepter čaše.

Čaše za šampanjac dekorisane su najfinijom pozlatom i izdvajaju se lepim, modernim dizajnom. La Perle set za šampanjac sa zlatnom dekoracijom je savršen da specijalne prilike učini nezaboravnim. Ne samo da ćete svoje goste zadiviti bogatim zlatnim dekorom, već će vaš prefinjen stil ostaviti trajan utisak.

Setovi od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika dekorisani su čistim 24-karatnim zlatom debljine 0,2 mikrona, dok je na posrebrene setove naneta prevlaka od srebra finoće 999, debljine 23 mikrona.

U setu se nalazi poslužavnik, posuda za led, 6 čaša za šampanjac i 6 podmetača za čaše.

La Perle set sa zlatnom dekoracijom je trajna vrednost koja će se prenositi sa generacije na generaciju.

Namena
• Čaše za šampanjac

Sastav seta
• Poslužavnik - Ø395mm, debljina 1,2mm, zlatni dekor 20mm
• 6 podmetača - Ø135mm, debljina 1,2mm
• 6 čaša za šampanjac - 175mm, zapremina 140ml, zlatni dekor 12mm
• Posuda za led - 215mm, zapremina 4000ml, zlatni dekor 20mm

Materijal
• Nerđajući čelik Cr Ni 18/10
• Srebro finoće 999 debljine 23 mikrona
• Pozlata 24-karatno zlato debljine 0,2 mikrona

Pogodno za korišćenje u mašini za sudove:
• Preporučljivo je ručno pranje posuđa ili u mašini za sudove na niskoj temperaturi

Zemlja porekla:
• Italija

Garancija:
Garancija na najmanje 30 godina za besplatnu popravku ili kompletnu zamenu svih proizvoda od Zepter metala u slučaju neispravnosti materijala ili tokom izrade. Garancija na 24 meseci za zamenu delova koji nisu izrađeni od Zepter metala 316L i 304. Zepter daje garanciju za pozlatu na svim svojim proizvodima. Garancija ne obuhvata estetske promene usled uobičajenog habanja koje ne utiču na performanse proizvoda, kao i štetu nastalu usled nepravilne upotrebe proizvoda. Garanciju možete iskoristiti samo uz originalni dokaz o kupovini, te vas molimo da sačuvate račun.

Sertifikati/Deklaracije:
Izjava o usaglašenosti vezana za Regulativu (EC) Nº1935/2004 za materijale i proizvode koji dolaze u dodir sa hranom - kada se koriste ispravno - ne ispuštaju nikakve supstance štetne za zdravlje.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark