Ananas Lux Logo

VERSACE

Ženski parfem Eros Pour Femme Edp 50ml

12.390 RSD
1
Osnovni opis
• GORNJE NOTE: Sicilijanski limun, bergamot i nar otvaraju ovaj senzualni parfem, pružajući ti osvežavajući i voćni prvi utisak.
• SREDNJE NOTE: Harmonija cveta limuna, jasmina Sambac i božura se prepliće, stvarajući ženstveni cvetni buket koji će naglasiti tvoju eleganciju.
• DONJE NOTE: Baza od sandalovog drveta, ambroxana i mošusa daje dubinu i toplinu, ostavljajući dugotrajan i zavodljiv trag.
• DIZAJN BOČICE: Glamurozna zlatna bočica odražava luksuz i prestiž brenda Versace, čineći ovaj parfem pravim ukrasom za tvoju toaletnu komodu.
• KREACIJA: Kreiran od strane poznatih parfimera iz Firmenich-a, ovaj parfem je simbol snage i zavođenja, inspirisan samim Bogom ljubavi - Erosom.

Versace Eros Pour Femme je više od parfema, to je odraz tvoje unutrašnje snage i ženstvenosti. Donatella Versace je želela da pokaže kako žena može zavesti Erosa, a ovaj parfem je upravo to - oružje zavođenja u tvojim rukama. Svaki dah ovog mirisa te vodi na putovanje kroz bogatstvo i senzualnost, gde se voćne gornje note stapaju sa cvetnim srcem, a sve to zaokružuje topla i privlačna baza.

Eros Pour Femme je stvoren za ženu koja zna šta želi i kako to da dobije. Njegova jedinstvena kompozicija te izdvaja iz mase i ostavlja nezaboravan utisak. Bilo da se spremaš za posebnu priliku ili želiš da svakodnevica dobije notu luksuza, ovaj parfem je savršen izbor.

Zamisli kako se svaki tvoj pokret prati zavodljivim tragom Eros Pour Femme-a, kako tvoje prisustvo postaje nezaboravno, a tvoja aura neodoljiva. Versace je ovde da ti pruži taj osećaj moći i sofisticiranosti.

Ne propusti priliku da sebi ili nekome posebnom pokloniš ovaj izuzetan parfem. Otkrij Versace Eros Pour Femme i dozvoli da tvoja senzualnost zasija punim sjajem. Poseti našu stranicu i učini da tvoji dani budu ispunjeni luksuzom i elegancijom koje zaslužuješ.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark