Ananas Lux Logo

VERSACE

Ženski parfem Crystal Noir edt 50ml

13.432 RSD33% OFF
8.999 RSDPonuda važi od 02/05/2024 do 30/05/2024
1
Osnovni opis
• ELEGANCIJA: Versace Crystal Noir je esencija ženstvenosti i elegancije. Ovaj parfem je savršen izbor za ženu koja želi da istakne svoju sofisticiranost i samopouzdanje.
• SENZUALNOST: Sa zavodljivim notama gardenije, božura i cveta pomorandže, ovaj parfem dodaje senzualnu notu svakom trenutku.
• DUBINA: Amber i sandalovina pružaju toplu i duboku osnovu mirisa, čineći ga idealnim za večernje izlaske i posebne prilike.
• VERSACE POTPIS: Crystal Noir je još jedan u nizu prestižnih mirisa ovog renomiranog brenda, koji je poznat po kreiranju luksuznih i nezaboravnih parfema.
• TRAJNOST: Eau De Parfum formulacija osigurava da će ovaj miris pratiti tvoje korake tokom celog dana, ostavljajući dugotrajan i prijatan trag.

Versace Crystal Noir je parfem koji odiše luksuzom i senzualnošću, stvoren za ženu koja zna šta želi. Njegova jedinstvena kombinacija cvetnih i toplih nota čini ga savršenim izborom za one posebne prilike kada želiš da se osećaš neodoljivo.

Ovaj parfem je više od mirisa, to je izjava o stilu i sofisticiranosti. Sa Versace Crystal Noir, svaki tvoj izlazak postaje prilika da zasijaš u punom sjaju.

Njegova dugotrajna formula znači da ćeš se osećati sveže i privlačno satima nakon nanošenja. Bez obzira da li se spremaš za poslovni sastanak ili romantičnu večeru, Crystal Noir je tvoj tajni saveznik u stvaranju nezaboravnih trenutaka.

Otkrij zašto je Versace Crystal Noir postao omiljeni izbor žena širom sveta. Dopusti sebi da budeš obavijena veom luksuza i elegancije koji ovaj parfem pruža. Naruči svoj primerak danas i podari sebi doživljaj koji zaslužuješ!
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark