Ananas Lux Logo

VERSACE

Muška toaletna voda Blue Jeans Men 75 ml

5.890 RSD
1
Osnovni opis
• KLASIČAN MIRIS: Versace Blue Jeans Eau De Toilette je sinonim za klasičan stil i eleganciju. Sa tradicijom dugom preko dve decenije, ovaj miris je postao nezaobilazan deo muške kolekcije parfema.

• KOMBINACIJA NOTA: Ovaj muški parfem je savršen spoj drvenih, citrusnih i cvetnih nota, pružajući jedinstven i prepoznatljiv miris koji traje tokom celog dana.

• IDEALAN ZA SVAKI DAN: Blue Jeans je stvoren za muškarca koji voli da zrači nonšalantnom ležernošću. Njegova svežina čini ga idealnim izborom za svakodnevno korišćenje, bilo da ste na poslu ili u opuštenom izlasku.

• DIZAJN FLAŠE: Flaša parfema je pravo umetničko delo, inspirisano prošlošću i izrađeno od prepoznatljivog plavog stakla, što ga čini fantastičnim izborom za poklon ili kao novi dodatak vašoj kolekciji.

• BOGATSTVO AROME: Versace Blue Jeans sadrži složene note koje uključuju bergamot, limun, anis, bosiljak, i druge, završavajući sa toplim tragom vanile, tonka pasulja, i drvenastih akcenata, stvarajući miris koji ostavlja nezaboravan utisak.

Versace Blue Jeans Men toaletna voda je više od običnog parfema, to je izraz identiteta i stila. Sa svojom bogatom istorijom i klasičnim mirisom, ovaj parfem je postao neizostavni deo muške kolekcije. Njegova jedinstvena kombinacija nota čini ga savršenim za svakog muškarca koji ceni kvalitet i želi da ostavi utisak.

Svaki sprej Blue Jeans toaletne vode oslobađa miris koji vas vodi na putovanje kroz harmoniju citrusnih i drvenastih tonova, uz cvetne akcente koji dodaju sofisticiranost i svežinu. Ovaj parfem je stvoren da traje i prati vas kroz sve izazove dana.

Dizajn bočice odražava vrednosti brenda Versace - luksuz, eleganciju i trajnost. Plavo staklo nije samo estetski privlačno, već i simbolizuje dubinu i bogatstvo mirisa koji se nalazi unutar nje.

Ne propustite priliku da obogatite svoju kolekciju ovim vremenski testiranim mirisom. Versace Blue Jeans Men je više od parfema - to je izjava o stilu. Dodajte ga u svoju rutinu i dozvolite da vas njegove note inspirišu svakog dana.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark