Ananas Lux Logo

SALVATORE FERRAGAMO

Parfem Giardini di Seta EDP 50ml

10.690 RSD
1
Osnovni opis
• UNISEKS MIRIS: Giardini di Seta od Salvatore Ferragamo je sofisticiran parfem namenjen i muškarcima i ženama, pružajući jedinstveni olfaktorni potpis koji će se dopasti svakome.
• GORNJE NOTE: Ovaj parfem otvara se svežim i neobičnim notama rabarbare, koje pružaju osvežavajući i lagano kiselkasti uvod u mirisno iskustvo.
• SRCE PARFEMA: Srednje note cveta trešnje dodaju slatku i nežnu dimenziju, stvarajući bogat i senzualan buket koji će te obaviti tokom celog dana.
• BAZNE NOTE: Topla i zemljana aroma vetivera sa Madagaskara daje dubinu i trajnost parfemu, ostavljajući za sobom nezaboravan trag.
• KREATORI: Kreiran od strane poznatih parfimera Alienor Massenet i Emilie (Bevierre) Coppermann, Giardini di Seta je pravo umetničko delo u svetu parfema.

Salvatore Ferragamo Giardini di Seta je parfem koji spaja tradiciju i inovaciju, kreiran za one koji cene kvalitet i eleganciju. Lansiran 2021. godine, ovaj parfem je brzo osvojio srca ljubitelja finih mirisa svojom jedinstvenom kombinacijom nota.

U prvom pasusu, osetićeš kako se svežina rabarbare prepleće sa slatkoćom cveta trešnje, stvarajući harmoničan uvod u ovaj senzualni miris. Srednji pasus te vodi u srce parfema, gde cvet trešnje dolazi do izražaja, pružajući ti osećaj prolaznosti i lepote.

Bazne note vetivera sa Madagaskara daju parfemu postojanost i karakter, čineći ga savršenim izborom za svakodnevno nošenje, ali i posebne prilike. Zadnji pasus te ostavlja sa dubokim i trajnim utiskom, koji će pratiti tvoje korake i ostaviti trag gde god da se pojaviš.

Otkrij svet Salvatore Ferragamo Giardini di Seta i dopusti da te ovaj parfem vodi kroz svakodnevne avanture sa stilom i sofisticiranošću. Naruči svoj primerak danas i uživaj u mirisnoj simfoniji koju pruža ovaj izuzetan parfem.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark