Ananas Lux Logo

BRUGAL AND CO

Rum Brugal 1888 Gift Box

8.722 RSD
1
Osnovni opis
• Ekskluzivan - Rum Brugal 1888 Gift Box je proizvod koji odiše ekskluzivnošću i luksuzom
• Kvalitetan - Ovaj rum je pažljivo proizveden od najkvalitetnijih sastojaka, što garantuje vrhunski ukus
• Autentičan - Rum Brugal 1888 Gift Box je autentičan proizvod koji nosi tradiciju i nasleđe
• Sofisticiran - Sa svojim bogatim i slojevitim ukusom, ovaj rum je savršen izbor za sofisticirane ljubitelje pića
• Elegantan - Sa svojim prefinjenim pakovanjem, Rum Brugal 1888 Gift Box je idealan poklon za posebne prilike


Rum Brugal 1888 Gift Box je vrhunski proizvod koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje ruma. Ovaj ekskluzivni rum je pažljivo proizveden od najkvalitetnijih sastojaka, što mu daje izuzetan ukus i aromu. Sa svojim autentičnim karakterom i bogatim nasleđem, Rum Brugal 1888 Gift Box je pravi izbor za one koji cene kvalitet i sofisticiranost.

Ovaj rum je elegantno upakovan, čineći ga savršenim poklonom za posebne prilike. Sa svojim prefinjenim ukusom i slojevitim notama, Rum Brugal 1888 Gift Box će oduševiti i najiskusnije ljubitelje ruma.

Uz Rum Brugal 1888 Gift Box, možeš uživati u autentičnom iskustvu ruma koji nosi tradiciju i nasleđe. Sa svojom ekskluzivnošću i kvalitetom, ovaj rum će te oduševiti svojom sofisticiranošću i bogatstvom ukusa.

Ne propusti priliku da iskusiš Rum Brugal 1888 Gift Box - vrhunski rum koji će te osvojiti svojim autentičnim karakterom i sofisticiranim ukusom. Uživaj u ekskluzivnom iskustvu ruma koji će te oduševiti svojom kvalitetom i bogatstvom aroma.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark