Ananas Lux Logo

Moschino

MOSCHINO Muški parfem Toy Boy 100 ml

12.390 RSD
1
Osnovni opis
• ORIGINALNOST: Moschino Toy Boy je jedinstveni muški parfem koji donosi prepoznatljivu aromu za modernog muškarca. Njegova drveno-zacinjena nota pruža sofisticiranost i stil.
• SASTAV: Ovaj parfem se ističe kombinacijom italijanskog bergamota i zelene kruške, uz dodatak elemija, magnolije i ruže. Savršen je izbor za muškarce koji cene kompleksne i bogate mirise.
• DUGOTRAJNOST: Zahvaljujući baznim notama kašmira, sandalovine, ambermaxa i silkolida, Toy Boy osigurava dugotrajnu svežinu i prisutnost koja traje tokom celog dana.
• DIZAJN: Flašica parfema je dizajnirana sa stilom i prefinjenošću, odražavajući luksuzni karakter Moschino brenda. Njena nepunjiva struktura čini je ekskluzivnim dodatkom na polici sa parfemima.
• POKLON: Idealno kao poklon za posebne prilike, Moschino Toy Boy će sigurno oduševiti svakog muškarca koji želi da istakne svoju harizmu i samopouzdanje.

Moschino Toy Boy je parfem koji odražava snagu i karakter savremenog muškarca. Sa svojim drveno-zacinjenim notama, ovaj parfem je savršen za one koji žele da ostave snažan utisak. Njegova pažljivo odabrana kombinacija mirisnih nota čini ga idealnim za svakodnevno nošenje, ali i za posebne prilike.

Bogatstvo italijanskog bergamota i zelene kruške uvodi vas u svet elegancije, dok elemi, magnolija i ruža dodaju slojevitost mirisu. Ove gornje note se savršeno stapaju sa toplim baznim notama, pružajući dugotrajnu svežinu i prepoznatljivost.

Dizajn flašice je u skladu sa prestižem koji Moschino brend nosi, čineći Toy Boy ne samo parfemom, već i dekorativnim elementom. Njegova nepunjiva struktura dodaje ekskluzivnost i čini ga vrednim kolekcionarskim komadom.

Ako tražiš parfem koji će pratiti tvoj dinamičan životni stil i istaći tvoju jedinstvenost, Moschino Toy Boy je pravi izbor. Otkrij svoju novu signature aromu i dozvoli da te ovaj parfem prati kroz sve izazove. Pronađi ga sada i dopusti da tvoj miris govori umesto tebe.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark