Ananas Lux Logo

LOCH LOMOND DISTILLERY

LOCH LOMOND Viski Smoke and Spice 12 y.o. Gift Box 0,7 l

6.918 RSD
1
Izabran maksimalan broj proizvoda
Osnovni opis
• Bogat i intenzivan ukus
• Harmonična kombinacija dima i začina
• Visokokvalitetni viski star 12 godina
• Ekskluzivno pakovanje za poklon
• Izuzetno zadovoljavajuće iskustvo konzumiranja


LOCH LOMOND viski Smoke and Spice 12 y.o. Gift Box je visokokvalitetan viski koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje ovog pića. Sa svojim bogatim i intenzivnim ukusom, pruža jedinstvenu kombinaciju dima i začina savrešenu za sve ljubitelje ovog pića.

Ovaj viski je poseban jer je star 12 godina, što mu daje izuzetnu dubinu i kompleksnost ukusa. Svaki gutljaj otkriva nove nijanse i note koje će vas očarati.

Uz to, LOCH LOMOND viski Smoke and Spice dolazi u ekskluzivnom pakovanju - poklon kutiji, što ga čini savršenim izborom za poklon. Ovakvo pakovanje dodaje dodatnu dozu luksuza i čini ovaj viski idealnim poklonom za posebne prilike.

Zapremina viskija je 0,70 l, što je dovoljno da uživaš u njegovom izvanrednom ukusu i da ga deliš sa prijateljima i voljenima.

LOCH LOMOND viski Smoke and Spice 12 y.o. Gift Box je viski koji će te oduševiti svojim bogatim ukusom, harmoničnom kombinacijom dima i začina, visokom starošću od 12 godina, ekskluzivnim pakovanjem za poklon. Uživaj u ovom izuzetnom viskiju i otkrij njegovu jedinstvenu lepotu.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark