Ananas Lux Logo

JUNI 93

Džin Cask Aged 0,7 l

6.670 RSD
1
Osnovni opis
• Jedinstvena aroma i ukus koji dolazi od starenja u buradima od džina
• Glatka i bogata tekstura koja se savršeno slaže sa raznim koktelima
• Visok kvalitet sastojaka koji se koriste u proizvodnji
• Pažljivo odabrani začini koji doprinose slojevitosti ukusa
• Izuzetna dugotrajnost i postojanost ukusa na nepcu


JUNI 93 Džin Cask Aged je vrhunski džin koji se ističe svojim jedinstvenim karakteristikama i kvalitetom. Ovaj džin je pažljivo stvoren da pruži nezaboravno iskustvo ljubiteljima ovog pića.

Sa svojom bogatom aromom i ukusom koji dolazi od starenja u buradima od džina, JUNI 93 Džin Cask Aged pruža neponovljivu senzaciju ukusa. Svaki gutljaj otkriva slojevitost ukusa i pažljivo odabrane začine koji doprinose njegovoj jedinstvenosti.

Ovaj džin ima glatku i bogatu teksturu koja se savršeno slaže sa raznim koktelima, pružajući ti mogućnost da kreiraš nezaboravne i ukusne kombinaicje i koktele. Bez obzira da li ga piješ čistog ili ga koristiš kao osnovu za koktele, JUNI 93 Džin Cask Aged će te oduševiti svojom kvalitetom i postojanošću ukusa.

Kada je reč o najboljim džin brendovima u Srbiji, JUNI 93 Džin Cask Aged se svakako izdvaja kao vrhunski izbor. Kvalitetni sastojci i pažljivo odabrani začini čine ga jednim od najcenjenijih džinova na tržištu.

Ukratko, JUNI 93 Džin Cask Aged 0.70l je vrhunski džin koji se ističe svojim jedinstvenim karakteristikama i kvalitetom. Sa svojom bogatom aromom, glatkom teksturom i pažljivo odabranim začinima, ovo piće pruža nezaboravno iskustvo svakom ljubitelju džina.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark