Ananas Lux Logo

JOHNNIE WALKER

Aged Platinum 18y viski 0.7l

12.624 RSD
1
Osnovni opis
Kraljevska potvrda, od strane Njenog Kraljevskog Visočanstva Kraljice Elizabete II koju Johnnie Walker Platinum Label nosi, pečat su predanosti koju Johnnie Walker pruža pravljenju viskija najvišeg kvaliteta. Ovaj sofisticiran super premijum blend, spoj je 18 različitih škotskih viskija iz najpoznatijih malt i grain destilerija iz svih krajeva Škotske. Bogat je kvalitetnim odležalim maltovima u hrastovim buradima, u pažljivo kontrolisanim uslovima tokom punih 18 godina. Bogate arome voća, žitarica, kremaste vanile, mirisnih badema i mandarina daju mu voćni i slađi karakter koji je u savršenom balansu sa suptilnom zadimljenošću. Njegove intenzivne arome će vas nagraditi dugotrajnim ukusom koji se zadržava na nepcima i nakon konzumiranja ovog viskija. Najbolji je kada se konzumira preko leda, jer se tada, kod ovog blenda, voćne i slatkaste arome najbolje oslobađaju. Ovo je mudar izbor kada želite nekoga posebno da iznenadite poklonom koji se ne zaboravlja.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark