Ananas Lux Logo

HUGO BOSS

Ženski parfem The Scent EDP 50ml New

12.686 RSD33% OFF
8.499 RSDPonuda važi od 02/05/2024 do 30/05/2024
1
Osnovni opis
• GORNJE NOTE: Otkrijte početnu svežinu bele frezije i sočne breskve koja vas uvodi u svet luksuza i senzualnosti.
• SREDNJE NOTE: Srce parfema čini osmantus, egzotičan cvet koji donosi bogatstvo i dubinu mirisu, ističući vašu ženstvenost.
• DONJE NOTE: Završne note kakaoa dodaju toplinu i misterioznost, ostavljajući dugotrajan i nezaboravan trag.
• LUX DIZAJN: Elegancija i sofisticiranost u svakom prskanju, dizajnirano da odražava snagu i karakter moderne BOSS žene.
• SENZUALNO ISKUSTVO: Parfem koji pojačava međusobnu privlačnost i prenosi priču o moći i zavođenju kroz svaki aspekt mirisa.

Oseti kako se luksuz i senzualnost stapaju u jedinstvenom mirisu HUGO BOSS The Scent EDP. Ovaj parfem nije samo olfaktorna kreacija, već putovanje koje budi čula i poziva na igru privlačnosti. Sa svakim prskanjem, otkrivaš početnu svežinu i nežnost bele frezije i breskve, koje te uvode u svet neodoljivih iskustava.

Srednje note osmantusa dodaju bogatstvo i dubinu, ističući tvoju jedinstvenu ženstvenost i karakter. Ovaj egzotičan cvet je srce parfema, koje pulsira i privlači, pozivajući na zbližavanje i otkrivanje skrivenih emocija.

Završne note kakaoa obavijaju te toplinom i misterioznošću, ostavljajući trag koji se ne zaboravlja lako. Ovaj parfem je stvoren za modernu ženu koja je snažna, otmena i senzualna, i koja zna da ceni kvalitet i luksuz.

Elegancija i sofisticiranost su utkani u svaki detalj HUGO BOSS The Scent EDP. Dizajniran je da odražava snagu i karakter BOSS žene, pružajući ti senzualno iskustvo koje pojačava tvoju privlačnost. Dopusti sebi da se prepustiš moći ovog neodoljivog mirisa i postani najbolji partner u plesu ravnopravnih. Isprobaj ga i otkrij svoju istinsku moć zavođenja.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark