Ananas Lux Logo

FLORA WORLD

Veštački podokarpus bonsai h160 zeleni

55.500 RSD
1
Osnovni opis
Veštački Podokarpus ima krivudavo stablo. Krošnju čini mnoštvo zelenih listova lepo rastoređenih u bonsai formi. Veoma prirodnog i realističnog izgleda, napravljen od kvalitetnih materijala.

Upotreba: Može se postaviti u neku visoku ili nisku dekorativnu saksiju, što će još više upotpuniti izgled. Preporučuje se korišćenje u zatvorenom prostoru ili na otvorenom ukoliko je prostor zaštićen od padavina i direktnih sunčevih zraka. Pogodno za uređenje poslovnih i stambenih objekata, posebno za mesta gde nema dovoljno dnevne svetlosti pa prirodne biljke nisu opcija.

*Ne zahteva nikakvo održavanje, osim povremenog brisanja prašine sa listova. Ne preporučuje se dugotrajno izlaganje biljke padavinama i direktnim sunčevim zracima jer može doći do promene boje i oštećenja.

• Dimenzije: h160 cm
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark