Ananas Lux Logo

DOMAINES OTT

Château Romassan Bandol roze vino 0,75 l

4.620 RSD
1
Osnovni opis
• Srednje lagano telo
• Izražene kiseline
• Note maline, crvene ribizle, jagode i trešnje
• Lagano, prefinjeno i osvežavajuće letnje vino
• Idealno za uživanje na suncu i uparivanje sa jelima poput paella, rakova ili dim suma


Château Romassan Bandol roze vino je suvo vino srednje lakog tela i izraženih kiselina. Ovo vino je pravo osveženje tokom leta, sa prefinjenim notama maline, crvene ribizle, jagode i trešnje. Sa svojim laganim karakterom, ovo vino je idealno za uživanje na suncu.

Vino Château Romassan dolazi iz Bandol regije, poznate po svojim vrhunskim vinima. Ovo roze vino je napravljeno od herojske sorte grožđa - Mourvedre, koja mu daje snažnu osnovu i karakter. Na nosu se osećaju mirisi crvenog voća, kao što su maline i vodena kruška, dok se na nepcu ističu delikatni cvetni tonovi, voće sa košticom i osvežavajući pomelo.

Ovo vino je savršen izbor za sve ljubitelje roze vina koji žele da uživaju u vrhunskom kvalitetu. Sa svojim prefinjenim ukusom i osvežavajućim karakterom, Château Romassan Bandol roze vino će se odlično uklopiti uz jela poput paella, rakova ili dim suma.

Uživaj u ovom vrhunskom Bandol roze vinu koje dolazi u flaši od 0,75 l. Sa svojim bogatim ukusom i osvežavajućim karakterom, ovo vino će te oduševiti svojom kvalitetom i notama voća.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark